Retourneren

Bij Kadú heb je  de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. De kosten van deze retourzending zijn afhankelijk van de optie die je kiest. Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden:

Via pakketservice

Via Pakketservice of als brievenbuspost. Houdt er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket.

Doorloop onderstaande stappen om je retour op de juiste manier op te sturen:

Stap 1
Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in  de verzendzak of doos. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd.

Stap 2
Zorg dat je het retourformulier dat je bij je bestelling geleverd hebt gekregen compleet invult. Dit voeg je vervolgens bij je retourzending.

Stap 3
Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.

OTX Logistics BV

Airborne Avenue 65

2133 LV Hoofddorp

Nederland

Stap 4
Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar OTX Logistics, Retouren Kadu Fashion,  Rijnlanderweg 766F, 2132 NM, Hoofddorp.  De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €3,90. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €6,50.. Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

Het bedrag van je retourpakketje wordt teruggestort op de (bank)rekening / creditcard die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

 

Retourvoorwaarden

-Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.

-De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.

-Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening!

-Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.

-Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

-Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.

-Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

© 2019 - 2021 Kadufashion | sitemap | rss